Кошик
2458 відгуків
Безкоштовна доставка від 1000 грн-НоваПошта 500 грн-УкрПошта
+380 (67) 361-61-99
+380 (67) 360-92-34
ул. Данила Галицкого, 9 33012, Рівне, Україна
Медичне золото -40% від опту
Кошик

Політика конфіденційності

Політика конфіденційності

Політика конфіденційності

Ця Політика конфіденційності (далі — Політика конфіденційності) розроблена відповідно до чинного законодавства України, в тому числі, але не виключно Закону України «Про захист персональних даних» від 01 червня 2010 року № 2297-VI з урахуванням принципів та правил Регламенту General Data Protection Regulation (GDPR) Європейського Союзу щодо Користувачів сайту інтернет-магазину xuping.rv.ua та встановлює порядок отримання, збору, накопичення, зберігання, обробки, використання, забезпечення захисту та розкриття персональних даних за допомогою сайту Інтернет-магазину, програм та продуктів Інтернет -магазину.

1. ВИЗНАЧЕННЯ

1.1. У цій Політиці конфіденційності використовуються такі терміни:

1.1.1. «Адміністрація сайту Інтернет-магазину (далі — Адміністрація сайту)» — уповноважені співробітники на управління сайтом, які діють від імені правомірного користувача Торгової марки та Порталу (далі — правомірний користувач), які організовують та (або) здійснюють обробку персональних даних, а також визначають мети обробки персональних даних, склад персональних даних, що підлягають обробці, дії (операції), які здійснюються з персональними даними.

1.1.2. «Персональні дані» — будь-яка інформація, що стосується прямо чи опосередковано визначеної чи умовної фізичної особи (суб'єкта персональних даних).

1.1.3. "Обробка персональних даних" - будь-яка дія (операція) або сукупність дій (операцій), що здійснюються з використанням засобів автоматизації або без використання таких засобів з персональними даними, включаючи збір, запис, систематизацію, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, зміна), вилучення, використання, передачу (поширення, надання, доступ), знеособлення, блокування, видалення, знищення персональних даних.

1.1.4. «Конфіденційність персональних даних» — обов'язкова для дотримання оператором або іншими особами, які отримали доступ до персональних даних особи, вимога не допускати їх розповсюдження без згоди суб'єкта персональних даних або без іншої законної підстави.

1.1.5. "Користувач сайту Інтернет-магазину (далі Користувач)" - особа, яка має доступ до Сайту за допомогою мережі Інтернет та використовує Сайт інтернет-магазину.

1.1.6. “Cookies” – невеликий фрагмент даних, надісланий веб-сервером, що зберігається на комп'ютері користувача, веб-клієнт або веб-браузер щоразу пересилає веб-серверу в HTTP-запиті під час спроби відкрити сторінку відповідного сайту.

1.1.7. IP-адреса — унікальна мережна адреса вузла в комп'ютерній мережі, побудованій за протоколом IP.

2. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

2.1. Використання Користувачем сайту Інтернет-магазину означає згоду з цією Політикою конфіденційності та умовами обробки персональних даних користувача.

2.2. У разі незгоди з умовами Політики конфіденційності Користувач повинен припинити використання веб-сайту Інтернет-магазину.

2.3. Ця Політика конфіденційності застосовується лише до сайту Інтернет-магазину xuping.rv.ua. Інтернет-магазин не контролює та не несе відповідальності за сайти третіх осіб, на які Користувач може перейти за посиланнями, доступними на сайті інтернет-магазину.

2.4. Адміністрація сайту не перевіряє достовірність персональних даних, які надає Користувач сайту Інтернет-магазину.

2.5. Перед тим, як розкрити на сайті персональну інформацію третьої особи, Користувач повинен отримати згоду цієї особи як на розкриття, так і на обробку цієї інформації відповідно до цих правил.

3. ПРЕДМЕТ ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

3.1. Ця Політика конфіденційності встановлює зобов'язання Адміністрації сайту інтернет-магазину щодо нерозголошення та забезпечення режиму захисту конфіденційності персональних даних, які Користувач надає на запит Адміністрації сайту при реєстрації на сайті інтернет-магазину або при оформленні замовлення на купівлю товару.

3.2. Персональні дані, відкриті до обробки в рамках цієї Політики конфіденційності, надаються Користувачем шляхом заповнення реєстраційної форми на Сайті інтернет-магазину xuping.rv.ua у розділі Назва розділу та включають наступну інформацію:

3.2.1. прізвище, ім'я, по-батькові Користувача;

3.2.2. контактний телефон Користувача;

3.2.3. адреса доставки Товару;

3.3. Інтернет-магазин захищає Дані, які автоматично передаються в процесі перегляду рекламних блоків та відвідування сторінок, на яких встановлено статистичний скрипт системи («піксель»):

IP-адреса;

інформація з cookies;

інформація про браузер (або іншу програму, яка здійснює доступ до показу реклами);

час доступу;

адресу сторінки, де розташований рекламний блок;

реферер (адреса попередньої сторінки).

3.3.1. Відключення cookies може спричинити неможливість доступу до частин сайту Інтернет-магазину, які потребують авторизації.

3.3.2. Інтернет-магазин здійснює збір статистики про IP-адреси своїх відвідувачів. Ця інформація використовується виявлення і розв'язання технічних проблем, контролю законності проведених фінансових платежів.

3.4. Будь-яка інша персональна інформація не зазначена вище (історія покупок, використовувані браузери та операційні системи тощо) підлягає надійному зберіганню та нерозповсюдженню за винятком випадків, передбачених у п. 5.2. та 5.3. цієї Політики конфіденційності.

4. МЕТА ЗБОРУ ПЕРСОНАЛЬНОЇ ІНФОРМАЦІЇ КОРИСТУВАЧІВ

4.1. Персональні дані користувача Адміністрація сайту інтернет-магазину може використовувати для таких потреб:

4.1.1 Ідентифікація користувача, зареєстрованого на сайті Інтернет-магазину, для оформлення замовлення та (або) укладання договору купівлі-продажу товару дистанційним способом із xuping.rv.ua.

4.1.2. Надання Користувачеві доступу до персоналізованих ресурсів сайту інтернет-магазину.

4.1.3. Встановлення з користувачем зворотного зв'язку, включаючи направлення повідомлень, запитів щодо використання сайту інтернет-магазину, надання послуг, обробки запитів та заявок від користувача.

4.1.4. Визначення місця знаходження користувача для безпеки та запобігання шахрайству.

4.1.5. Підтвердження достовірності та повноти персональних даних, наданих Користувачем.

4.1.6. Створення облікового запису для здійснення покупок, якщо Користувач погодився на створення облікового запису.

4.1.7. Повідомлення користувача сайту інтернет-магазину за станом Замовлення.

4.1.8. Обробка та отримання платежів, підтвердження податку чи податкових пільг, оскарження платежу, визначення права отримання кредитної лінії користувачем.

4.1.9. Надання Користувачеві ефективної клієнтської та технічної підтримки у разі виникнення проблем, пов'язаних із використанням сайту інтернет-магазину.

4.1.10. Надання Користувачеві за його згодою інформації щодо оновлення продукції, спеціальних пропозицій, інформації про ціни, розсилки новин та інших відомостей від імені Інтернет-магазину або від імені партнерів Інтернет-магазину.

4.1.11. Здійснення рекламної діяльності за згодою користувача.

4.1.12. Надання доступу користувачів до сайту або сервісів партнерів Інтернет-магазину для отримання продуктів, оновлень та послуг.

5. СПОСОБИ ТА ТЕРМІНИ ОБРОБКИ ПЕРСОНАЛЬНОЇ ІНФОРМАЦІЇ

5.1. Обробка персональних даних Користувача здійснюється без обмеження терміну у будь-який законний спосіб, у тому числі в інформаційних системах персональних даних з використанням засобів автоматизації або без використання таких засобів.

5.2. Користувач погоджується з тим, що Адміністрація сайту має право передавати персональні дані третім особам, кур'єрським службам, організаціям поштового зв'язку, операторам електрозв'язку виключно з метою виконання замовлення Користувача, оформленого на Сайті інтернет-магазину «Назва магазину», включаючи доставку товару.

5.3. Персональні дані користувача можуть бути передані уповноваженим органам державної влади на підставі та у порядку, які встановлені законодавством України.

5.4. У разі втрати або розголошення персональних даних Адміністрація сайту інформує користувача про втрату або розголошення персональних даних.

5.5. Адміністрація сайту вживає необхідних організаційних та технічних заходів для захисту персональної інформації користувача від неправомірного або випадкового доступу, знищення, спотворення, блокування, копіювання, розповсюдження, а також від інших неправомірних дій третіх осіб.

5.6. Адміністрація сайту спільно з Користувачем вживає всіх необхідних заходів щодо запобігання збиткам або іншим негативним наслідкам, спричиненим втратою або через розголошення персональних даних користувача.

6. ОБОВ'ЯЗКИ СТОРІН

6.1. Користувач зобов'язаний:

6.1.1. Надати інформацію про персональні дані, необхідну для користування Сайтом інтернет-магазину.

6.1.2. Оновити, доповнити надану інформацію про персональні дані у разі зміни даної інформації.

6.2. Адміністрація сайту зобов'язана:

6.2.1. Використовувати отриману інформацію виключно для цілей, зазначених у п. 4 цієї Політики конфіденційності.

6.2.2. Забезпечити зберігання конфіденційної інформації в таємниці, розголошувати персональні дані у випадках, не зазначених у цій Політиці конфіденційності, без попередньої письмової згоди користувача, а також не здійснювати продаж, обмін, публікацію або розголошення іншими можливими способами переданих персональних даних користувача за винятком пп. 5.2. та 5.3. цієї Політики конфіденційності.

6.2.3. Вживати запобіжних заходів для захисту конфіденційності персональних даних користувача відповідно до порядку, який зазвичай використовується для захисту такого роду інформації в існуючому діловому обороті.

6.2.4. Здійснити блокування персональних даних, які стосуються відповідного Користувача з моменту звернення або запиту користувача

7. ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ СТОРІН

7.1. Якщо Адміністрація сайту не виконала своїх зобов'язань, вона несе відповідальність відповідно до законодавства України, за винятком випадків, передбачених п.п. 5.2., 5.3. та 7.2. цієї Політики конфіденційності.

7.2. У разі втрати або розголошення Конфіденційної інформації Адміністрація сайту не несе відповідальності, якщо дана конфіденційна інформація:

7.2.1. Стала публічним надбанням до її втрати чи розголошення.

7.2.2. Була отримана від третьої сторони до її отримання Адміністрацією сайту.

7.2.3. Була розголошена за згодою користувача.

8. Вирішення суперечок

8.1. До звернення до суду із позовом щодо спорів, що виникають із відносин між Користувачем сайту Інтернет-магазину та Адміністрацією сайту, обов'язковим є пред'явлення претензії (письмової пропозиції щодо добровільного врегулювання спору).

8.2. Одержувач претензії протягом 30 календарних днів із дня отримання претензії письмово повідомляє заявника про результати розгляду претензії.

8.3. У разі не досягнення угоди спір буде передано на розгляд до суду відповідно до чинного законодавства України.

9. ДОДАТКОВІ УМОВИ

9.1. Адміністрація сайту має право вносити зміни до цієї Політики конфіденційності без згоди користувача.

9.2. Нова Політика конфіденційності набирає чинності з моменту її розміщення на Сайті інтернет-магазину, якщо інше не передбачено новою редакцією Політики конфіденційності.

Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner